Betaalmogelijkheden


Hobby-4U accepteert de volgende betalingsmogelijkheden:

IDEAL(Nederland) / Creditcard / Bancontact / Mister Cash / KBC/CBC / Belfius.

Hobby-4U streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruiken we de modernste beveiliging- en versleutelgereedschappen. Zo word u beschermd tegen online fraude. 

IDEAL

Ideal is de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen in Nederland. Met Ideal kunt u betrouwbaar en veilig al uw online aankopen uitvoeren en kunt u afrekenen in de vertrouwde internetbankier-omgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Bancontact / Mister Cash

Mister Cash is de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen in België. Bent u aangesloten bij een van de volgende banken in België: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank, dan kunt u gebruik maken van Mister Cash.

KBC/CBC-Betaalknop

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplossing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. 
Nadat u de KBC/CBC-Betaalknop heeft geselecteerd kiest u voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. u bent hierbij verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kunt u bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen 

Belfius

Net als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven.

ING Home’Pay

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.


Sale

Unavailable

Sold Out